We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

'Vol 1'

by La POP

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €8.99 EUR  or more

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of 'Vol 1' via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days

    €10 EUR

   

 • lacasacalba.org

1.
2.
3.
Vicenteta 03:59
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

about

El viatge dels agronautes és el trànsit oníric del terrer a la galàxia, de la galàxia al terrer. És el moviment de quatre aeròstats que de l’estat de vigília només agafen l’actitud vigilant. Estan així atents, els músics de La POP, a tot allò que es cou dins i fora de l’atmosfera. Aquest "Vol 1" aplega les cançons que roden en el seu espectacle en directe. "Vol 1" ha estat afaiçonat durant la primavera i l’estiu de 2012 a l’obrador de LaCasaCalba amb el següent instrumental: guitarra, veu, guitarró, contrabaix, acordió, baix, glockenspiel, melòdica, saxòfon, botzina de bicicleta, xiulets, reclams d’ocell, ferralla, ampolla d’Anís del Mono, pal d’aigua, bombo de banda, platerets, congues, pistola de l’espai,
maraques improvisades, bossa de plàstic, campanes, mirlitó, cadira
d’oficina, ganivets, pandereta, font d’aigua, tronador, sonalls, claus, repicador, cassó, caixa i globus. (Pausa per a respirar.) El resultat és
una terrissa extraterrestre de deu peces, amb impressions rítmiques
ben variades que van, per exemple, del vals llibertari de «Que bonics
són els matins» a la cadència panamericana d’«Amparito la filla
del metge», o de la música de banda mediterrània («La Pere Joana» i «Les Anguiles de l’Albufera») a la cúmbia colombiana en una cançó de bressol nostrada («Mareta, mareta»). Fins i tot hi ha argila per a deixar la marca del mestre Remigi Palmero («Un llargardaix i una au rapinyaire») o fer en el torn trop o tangopereta d’un tema popularitzat per Joan Monleón i la seua tropa («Micalet Garcia»).

Totes les cançons són populars a excepció de: [2] Adaptació de «Qué lindas son las mañanas», de Del volar de las palomas, LP de Los Blops. [3] Inspirada en «Joshimi battles The Pink Robots Part I», de The Flaming Lips. [5] Musicació de «Se’ls endugué», poema inèdit de Remigi Palmero. [8] Extreta del llibre-disc Perleta negra d’Oliva trencada. [10] Extreta del disc Triquilisò de Dani Miquel. Adaptacions a càrrec de La POP (música) i Francesc Burgos (textos).

Enregistrat durant la primavera i estiu de 2012 a l’estudi de LaCasaCalba, ubicat al carrer la Serra de Tavernes de la Valldigna, amb el següent instrumental: guitarra, veu, guitarró, contrabaix, acordió, baix, glockenspiel, melòdica, saxòfon, botzina de bicicleta, xiulets, reclams d’ocell, ferralla, ampolla d’Anís del Mono, pal d’aigua, bombo de banda, platerets, congues, pistola galàctica, maraques improvisades, bossa de plàstic, campanes, kazoo, cadira d’oficina, ganivets, pandereta, font d’aigua, tronador, sonalls, clave, repicador, cassó, caixa i globus.

Tècnic de so: Hugo Canet (guitarres en [1], [8] i [10] gravades per Raül Vercher). Producció artística i mescles: La POP. Masterització: Raül Vercher. Producció executiva: Francesc Burgos. Disseny gràfic i il·lustracions: Elisa Talens (estudicercle.com). Fotografia: Lluís Llapissera. Assessorament lingüístic: Francesc Bononad.

Contacte
lacasacalba.org
info@lacasacalba.org
www.lacasacalba.org

credits

released January 12, 2013

Contractació: lacasacalba.org • contractacio@lacasacalba.org.
Ref. LCC/07-13.

Contacte
lacasacalba.org
info@lacasacalba.org
www.lacasacalba.org

license

all rights reserved

tags

about

LaCasaCalba Valencia, Spain

contact / help

Contact LaCasaCalba

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like 'Vol 1', you may also like: