We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

'Pl​à​stic EP'

by El Triangulista

supported by
/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €3.96 EUR  or more

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of 'Plàstic EP' via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days
  edition of 500 

    €10 EUR or more 

   

1.
Plàstic 03:01
Algú va llençar per la finestra de casa una bossa de plàstic d’un supermercat Mireu-la per allà va! Mireu-la per allà va! Una bossa de plàstic volant! Mireu-la per allà va! La bossa com un globus es va enlairar Va creuar el barri, els camps i les marjals Mireu-la per allà va! Mireu-la per allà va! Una bossa de plàstic volant! Mireu-la per allà va! Trossos de plàstic que pengen dels arbres I suren per l’aigua dels rius i dels mars Mireu-los per allà van! Mireu-los per allà van! Són trossos de plàstic nadant! Mireu-los per allà van! Animals que mengen bosses de plàstic I persones que mengen animals de plàstic Mireu-los per allà van! Mireu-los per allà van! Són animals plastificats! Mireu-los per allà van!
2.
Instrumental
3.
El món està malalt - Ai, ai, ai! I no sé què puc fer - Oi, oi, oi! Me n’aniré a dormir - Ei, ei, ei! Demà m’ho pensaré - Ui, ui, ui! Demà m’ho pensaré - Ui, ui, ui! Demà comença ara Si t’ho deixes per demà Potser ja no et despertes Perquè el món eres tu El malalt eres tu Moniato, tu, tu! El món eres tu - U, u, u! El malalt eres tu - U, u, u, u!
4.
Paciència 02:04
Paciència, clemència que el món es curarà demà comença hui, no ho deixes per demà Però la paciència ja s’està acabant, i el nostre planeta ja va protestant Perquè el nostre planeta estem malbaratant Perquè el nostre planeta estem contaminant Perquè el nostre planeta estem sobreexplotant Perquè el nostre planeta estem destrossant

about

La gota freda arrasà novament la costa valenciana durant l’hivern de 2020: engolí les nostres platges i exposà, a la vista de tothom, les nostres misèries consumistes. Quan amainà el temporal la sorra era un mant de residus, on les canyes dels barrancs arrossegades fins a la mar perdíen protogamisme envers els plàstics, que són actualment la principal font global de contaminació oceànica, la qual s’introdueix en la cadena tròfica a través de la seua descomposició microscòpica.

Amb la intenció de visibilitzar aquesta problemàtica, recollírem cabassos d’aquests residus per tal de sel·leccionar-los i posteriorment, en el marc del RRRR! Festival d’Art i Reciclatge (octubre de 2020, Gandia), realitzar la insta·lació plàstica participativa "Restes del Mar" de la mà de la Factoria Artis3.

Un procés creatiu i de conscienciació ambiental que il·lustra l'edició limitada en vinil.

Gràcies per ser-hi.

El Triangulista.

credits

released November 20, 2020

Enregistrat i mesclat al Teatre del Raval de Gandia, durant l'any 2020, per Francesc Burgos: veus i sospirs, guitarra clàssica i elèctrica, guitarró, ukebass, pandero, vibra-slap, poal de fem, den-den daiko, platerets, taula de fusta, campanes d’Àngel Di Stéfano, claus de casa, bosses de plàstic, otamatone, capses de te, reclams, gallina repicadora, martell sonor, trompeta de jogina, xiulets animals, gomàtic de bicicleta, cable electrificat, programacions i sàmplers. Amb la participació especial de Ruth Palonés a les veus en “Plàstic” i d'El Cor En Flames (Mariona Burgos i Lluna Burgos) a les veus en “Paciència” i l’assistència tècnica de Tony Garcia. Masteritzat per Enrique Soriano (Crossfade Mastering).

Totes les composicions són obra de Francesc Burgos (músiques i adaptacions de les lletres) i de Ximo Vidal (lletres); formen part de l'espectacle teatral Plàstic-tic-tic! d'El Triangulista.

Plàstic EP és una producció de Francesc Burgos realizada per a la LaCasaCalba Ed., que ha comptat amb l’assessorament lingüístic de Núria Soler, el disseny gràfic de Baptiste Pons i les fotografies de Santi Tormos (díptic interior) i Xepo WS (portada).


LaCasaCalba
contractacio@lacasacalba.org

Ref. LCC/20-20
DL V-3159-2020

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports.

license

all rights reserved

tags

about

LaCasaCalba Valencia, Spain

contact / help

Contact LaCasaCalba

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like 'Plàstic EP', you may also like: